Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

3. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

Κατά το απόγευμα, ο mR.Geo και ο twilightFOREVER ξύπνησαναπότομα από μια δυνατή μουσική. Όταν βγήκαν από το δωμάτιο – φορώντας ο ένας ταπαπούτσια του άλλου – και κατέβηκαν κάτω στο σαλόνι.
Εκεί βρήκαν τη Lady Sovereign, την ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 και την ntinaki να χορεύουν διάφορα τραγούδια της Πάτυ.
Μόλις τους είδε η Lady Sovereign, μπλέχτηκε σε κάτι καλώδια και σωριάστηκεκάτω – όχι πως δε θα έπεφτε, απλώς το έκανε πιο πρόωρα.
«Τι γίνετε;»φώναξε ο twilightFOREVER.
«Gasolina de verdad… λαλαλα…Ε, τι; Α! Καραόκε, τι το αφύσικο;» σήκωσε τους ώμους.
«Τι το φυσικό!»αγανάκτησε ο mR.Geo, κι ενώ κοίταξε καλύτερο το σαλόνι είπε: «Συγγνώμη,η κούπα του Θωμά δεν είχε εξαφανιστεί; Πού τη βρίσκει τώρα η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 καιτον φιλάει;»
Η Lady Sovereign ανασήκωσετους ώμους της, ενώ την ίδια στιγμή η δυνατή μουσική σταμάτησε και το τραπέζιξανά εμφανίστηκε.
Όλοι έκατσαν με το ζόρι, κι όλοι οι άλλοι –που δεν είχαν κατέβει – ήρθαν αγανακτισμένοι.
«Ωραία» πρόλαβεςνα μιλήσει πρώτη η twilightsagaddicted «επειδήδεν έχω σκοπό να τσακωθώ ξανά με κανέναν» κοίταξε συμπονετικά τη Morena «Και γι’ αυτό τον λόγο εγώ θα πω ό, τι έχω να πω
»Κατ’ αρχήν δενθυμάμαι το όνομα κανενός σας, ούτε το δικό μου. Μόνο τα usernames»
Είχε δίκιο, έσπασαν όλοι το κεφάλι τους για ναθυμηθούν ένα όνομα, μα τίποτα.
«Και δεύτερον τιείναι αυτή η πράσινη γραμμή κάτω από αυτά;» συνέχισε.
«Ποιο πράσινο;»ρώτησε η sandra21 και η nantia01.
«Αυτό κάτω από ταψευδώνυμα» απάντησε η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1, που το ήξερε, μιας και της το είπε χθες η twilightsagaddicted.
Η Emy+Robert κοίταξεκάτω από το username του twilightForever, εκείνος του mR.Geo καιπάει λέγοντας.
Πράγματι, κάτω από τα ψευδώνυμα όλων των μελώνυπήρχε μια ίσια πράσινη γραμμή.
Ξαφνικά, με ένα παφ, η πράσινη γραμμή μεγάλωσελίγα εκατοστά, και έγινε πιο ορατή.
«Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο» είπε η twilightsagaddicted μετά από ένα σιωπηλό λεπτό.
Ύστερα το cd karaoke της pattyξεκίνησε πάλι και όλοικατάλαβαν πως το «συμβούλιο» είχε λάβει τέλος
Όμως υπήρχε ένα ψέμα στα λόγια της twilightsagaddicted, το οποίο δεν το αναγνώρισε κανείς. Ησκέψη της παρέμενε δική της… για τον εαυτό της και μόνο. Που να’ ξερέ πως είχεκαι δίκιο;
*~*~*~*~*
Το βράδυ πλησίαζε και μερικοί είχαν βρει τηδιάθεσή τους ξανά. Τραγουδούσαν και χόρευαν κάτω. Όμως η twilightsagaddicted και ο mR.Geo ανέβηκαν στα δωμάτιά τους.
«Μπορείς ναφανταστείς πως σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες έχουν συμβεί όλα αυτά;»ρώτησε η twilightsagaddicted.
«Πράγματι…όχι!»απάντησε ο mR.Geo «καληνύχτα»
«Επίσης».

Όταν η twilightsagaddicted έφτασε στο δωμάτιό της, έβγαλε τα παπούτσια της και ξάπλωσεστο κρεβάτι. Δε νύσταζε, ούτε ήθελε να κοιμηθεί, μόνο να σκεφτεί για μια φοράκαθαρά.
«Γιατί όχι;»μουρμούρισε στα ντουβάρια «Μπορεί»
Αλλά δε θα έλεγε τίποτα μέχρι να το βεβαιώσει.


Ο mR.Geo από την άλλη, κατάλαβε πως φορούσε τα παπούτσια τουΓεράσιμου.
«Ουπς!» το έβγαλεκαι τα άφησε προς το μέρος του, ενώ σκεφτόταν πως δεν τους είχε μιλήσει ότανεκείνος του ζήτησε συγγνώμη.
Άρπαξε ένα βιβλίο από δίπλα του και ξεκίνησενα διαβάζει, χωρίς να διαβάζει στην πραγματικότητα. Γύρναγε, ασυναίσθητα τις σελίδες,χωρίς να καταλάβει τι διάβαζε. Ύστερα, όμως, που το πρόσεξε καλύτερα, είδε πωςήταν το τεστ…
Την ίδια στιγμή μπήκε μέσα ο twilightFOREVER, ο mR.Geo είχετην υποψία πως δεν ήθελε να ανέβει για να μην τον βρει ξύπνιο – κάτι πουεπιβεβαίωσε όταν είδε την έκφραση του.
Έβγαλε τα παπούτσια του και κατάλαβε πως δενήταν τα δικά του. Ήθελε να γελάσει, αλλά θα έδινε αέρα στον mR.Geo, ο οποίος έκανε πως διάβαζε, αλλά τον έτρωγαν τασυναισθήματα: ντροπή, τύψεις, οργή, θλίψη, κατανόηση κι ήθελε να ουρλιάξει.
Άφησε το βιβλίο στο πάνω ράφι της ντουλάπας,και γύρισε πλευρό. Ύστερα προσπάθησε να έχει κάθε αναπνοή ίδια με τηνπροηγούμενη για να νομίζει πως κοιμάται.
*~*~*~*~*~*~*
Όταν η Μαρία Κάλεν1 μπήκε στο δωμάτιο, βρήκε την twilightsagaddicted νακοιμάται κι αισθάνθηκε πολύ μόνη. Θυμήθηκε τη συζήτησή τους την πρώτη φορά τουσυμβουλίου, όλοι μόνοι τους ένιωθαν; Όλοι μόνοι νιώθουν σε αυτό το φόρουμ;
Δεν ήξερε όμως πόση σημασία είχε αυτό πουσκέφτηκε, δεν ήξερε πως περίπου το ίδιο σκέφτηκε και η twilightsagaddicted. Δεν της πέρασε από το μυαλό πως όλοιέχουν κάτι κοινό κι αυτό είναι η μοναξιά.
Ξαπλώνοντας στο κρεβάτι, τα μάτια της έτσουξανκι ευχήθηκε να έφευγε από εκείνο το μέρος, ενώ με τον ίδιο τρόπο, ευχήθηκε ναεξαφανιζόταν από προσώπου γης.
Κανείς από του δύο δεν ήξερε κατά πόσο η ευχή τουςθα πραγματοποιούταν, και κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι λάθος είχε κάνει.
Και με αυτά τα λόγια έπεσαν κι οι δύο γιαύπνο.

*~*~*~*~*~*

Κάτω, στο σαλόνι,η Lady Sovereign προσπαθούσε να τραγουδήσει κάτι μαζί με την nantia01, ενώ ξαφνικά η Morena λιποθύμησε. Έκλεισαν όλοι τη μουσική κι έτρεξαν κοντά της ναδουν αν ήταν καλά. Η ROBELINA έπιασε τηφλέβα του δεξιού της χεριού και του λαιμού της και… αυτό που έπαθε την τάραξε.
«Δεν έχει σφιγμό!»
*~*~*~*~*
Hdemi Cullen είχε πάει στη βεράντα του σπιτιού μαζί με τη sisaki και την Emy+Robert.
«Κοίτα, εγώ πιστεύω πως ο Ρόμπερτ είναι πιοκούκλος από τον Έντουαρντ»έλεγε η Emy+Robert.
«Διαφωνώ! ΟΈντουαρντ έχει στυλ, έχει φινέτσα.. και ομορφιά, ενώ ο Ρόμπερτ μόνο εμφάνιση.
«Έχεις δίκιο, αλλάδεν ξέρουμε τον χαρακτήρα του Ρόμπερτ» είπε η demi Cullen.
Συμφώνησαν οιφίλες της, χωρίς να έχουν ιδέα τη συμβαίνει στο σαλόνι ή πάνω στα δυο δωμάτιαόπου κοιμάται η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 και ο mR.Geo…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου